Magyarázatos Biblia (puha)

9 980 Ft

Az újonnan revideált Károli Biblia szövegével, Philip Yancey és Tim Stafford jegyzeteivel. Bevezetők, áttekintő táblázatok és térképek, időrendi vázlatok, rövid kommentárok, háttérinformációk, bibliaolvasó program. 

Cikkszám: B-061553 Kategóriák: , , , , , ,

Leírás

Az újonnan revideált Károli Biblia szövegével, Philip Yancey és Tim Stafford jegyzeteivel. Puhakötés. Bevezetők, áttekintő táblázatok és térképek, időrendi vázlatok, rövid kommentárok, háttérinformációk, bibliaolvasó program. 

A Magyarázatos Biblia célja, hogy kedvet csináljon a Biblia rendszeres olvasásához, és áthidalja a kulturális szakadékot a mai olvasók és a Biblia évezredekkel ezelőtt íródott könyvei között. A magyar olvasók körében is népszerű Philip Yancey és szerzőtársa, Tim Stafford olyan többlépcsős (kéthetes, féléves, hároméves) bibliaolvasó programot állított össze, melynek révén a kiválasztott vezérfonalat követve napi egy fejezet elolvasásával átfogó képet kaphatunk a Bibia cselekményfolyamáról, belső összefüggéseiről, főbb témáiról. Közérthető és informatív magyarázó jegyzeteik segítenek azoknak az akadályoknak a leküzdésében („Elmegy a kedvem”, „Nem értem”, „Nem találom”), amelyek sokak számára megnehezítik a Biblia olvasását és megértését.

További információk

Meret

Kotes Tipusa

Kiadas Eve

Kiado

Isbn

Ean Kod

Alcim