Menü Bezárás

Biblia RÚF középméretű kartonált

1 500 Ft

2014-es revideált újfordítású Biblia. 114 x 163 mm, papírkötésben. Kedvező árú Biblia diákoknak, valamint missziói célra a legjobb választás!

Cikkszám: B-010002 Kategóriák: ,

2014-es revideált újfordítású Biblia. Református újfordítású.114 x 163 mm, papírkötésben.

Kedvező árú Biblia diákoknak, valamint missziói célra a legjobb választás!

A Biblia nemcsak az emberiség történetét foglalja össze a teremtéstől az új teremtésig ívelő hatalmas elbeszélésben, de megtalálhatjuk benne a válaszokat a legfontosabb kérdéseinkre is: Miért élünk? Honnan jövünk? Hová tartunk? Van-e élet a halál után?

A Biblia két részből áll. Az első rész az Ószövetség, amelyből megismerhetjük Istent. Ő teremtette a világot, és benne szeretett teremtményét, az embert, aki lázadásával és hűtlenségével folyton próbára tette Isten szeretetét. Ez a szeretet azonban végül mindig, mindennél erősebbnek bizonyult.

A második rész az Újszövetség, amelyben az evangéliumok először Isten Fiáról, Jézus Krisztusról tudósítanak: életéről, haláláról és feltámadásáról. Az Apostolok Cselekedeteiben, az apostoli levelekben és a Jelenések könyvében Jézus első tanítványai vallanak arról, hogy a feltámadott Úr Jézus Krisztus hogyan vezette és vezeti ma is egyházát a hit útján.

Terjedelem

Meret

Kiado

Kiadas Eve

,

Isbn

Ean Kod

Kotes Tipusa